Safaritent XL-R TentsXl

De Safaritent XL-R

De luxe Safaritent XL-R is één van de meest populaire modellen in de Safaritenten range. Voornamelijk omdat deze tent in te delen is in meerdere indelingen. Bij de bouw houden wij rekening met uw wensen en maken wij de tent geheel naar wens. Of u nu kiest voor een glamping tent met badkamer, of een safaritent met veel ruimte om te slapen? Bij TentsXL zijn veel indelingen mogelijk. Met een oppervlakte van 45m2 is er voldoende ruimte voor het leef en slaapgedeelte en genieten uw gasten van een geweldige glamping ervaring. Safaritenten kopen voor op uw camping of terrein? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Safaritent XL-R, 6 pers, Badkamer

Bij deze indeling heeft uw gast werkelijk alle luxe die hoort bij een glamping ervaring. Naast slaapruimte voor maximaal 6 personen, beschikt deze safaritent tevens over een compleet ingerichte badkamer. De badkamer in deze glamping tent is voorzien van een wasbak, douche en eigen toilet.

  • Binnentent afmeting 45m2
  • Totale afmeting 60m2
  • Inclusief veranda 15m2
  • Geschikt voor 6 Personen
Vloerplan Safaritent XL-R 6 Pers-1

Safaritent XL-R, 8 pers, Badkamer en Bedstee

Bij deze indeling heeft uw gast werkelijk alle luxe die hoort bij een glamping ervaring. Naast slaapruimte voor maximaal 8 personen, beschikt deze safaritent tevens over een compleet ingerichte badkamer. De badkamer in deze glamping tent is voorzien van een wasbak, douche en eigen toilet. Tevens is deze glamping tent voorzien van een bedstee, met speelruimte eronder en klerenkast ingebouwd.

  • Binnentent afmeting 45m2
  • Totale afmeting 60m2
  • Inclusief veranda 15m2
  • Geschikt voor 8 Personen
Vloerplan Safaritent XL-R 8 Pers met Bedstee-1

Bekijk ook andere varianten tenten 

Prijsopgave 

Bent u voor bijvoorbeeld uw camping ook op zoek naar diverse safaritenten? Als leverancier van glamping tenten kijken wij altijd naar de behoefte van de eindgebruiker om tijdens de bouw van de safaritent een perfect eindproduct te produceren. Maak voor het kopen van een safaritent gebruik van ons offerteformulier. TentsXL helpt u graag verder bij de ontwikkeling.