Elements Culture

Elements Culture van, deze uitvoering is het vervolg op de Elements serie. 

 

Een echte vernieuwing van uw park of camping. Naar goed te luisteren naar je klanten, is er besloten om een uitgebreide Elements Culture te maken. Deze uitvoering beschikt over een afdak aan de voorzijde. hiermee bereiken we schaduw en droog te zitten tijdens regen. Door gebruik te maken van robuuste houten palen, krijgt deze een eigen uiterlijk die nog niet vertoont is. Uiteraard is ook deze voorzien van alle gemakken wat een luxe huis u kan bieden, zonder dat de charme van het kamperen verloren gaat. Door een ruime boven verdieping kunnen de ouders genieten van alle privacy en beleven een unieke slaap ervaring. Uiteraard is deze tent Elements in meerdere maten en uitvoeringen mogelijk.

Elements Culture 

Het dak is voorzien van geïsoleerde 100mm dakplaten, door gebruik te maken van een houten frame en open slaande deuren zal de constructie uiterst sterk worden om allerlei weersinvloeden te kunnen doorstaan. Doordat de gehele Elements Culture geisoleerd is zal het heerlijk koel blijven tijdens de warme dagen. Een standaard buiten terras van 21 m2 zal zeker bijdragen aan een echte buiten vakantie. Door de ruime boven verdieping genieten uw gasten van alle privacy en beleven een unieke slaap ervaring.

Onze productie is zeer flexibel, we kunnen naast de standaardformaten die we aanbieden, ook de Elements Culture geheel op al uw wensen afstemmen. Doordat we alle frames modulair kunnen bouwen is dit mogelijk. Door deze flexibiliteit kan u als eigenaar b.v. een groepsaccommodatie of receptie tent ontwikkelen. Neem voor meer informatie en alle mogelijkheden contact met ons op. Wij helpen u graag om u unieke Elements Culture samen te stellen.

 • Levering uit voorraad
 • Geïsoleerde dakplaten
 • Geïsoleerde vloeren
 • Verschillende kleuren leverbaar
 • Schuif- of openslaande deuren
 • Basic of luxe uitvoering
 • Leverbaar incl. interieur

Vloerplan impressie

De getoonde vloerplan zijn enkele mogelijke uitvoeringen van dit model. Vraag ons naar alle mogelijkheden.

Geisoleerde Elements Culture

Bij deze indeling beschikt u over een buiten en binnen gedeelte met een totale oppervlakte van 84m2. In het woongedeelte vindt u een keuken en een tafel om heerlijk te genieten van uw zelf klaargemaakte maaltijd. Door slim om te gaan met de ruimte voelt het woongedeelte tevens ruim aan en geniet u van de luxe die onze glamping tenten te bieden heeft. Ook deze tent is geschikt voor 6-8 personen.

 

 •  Binnentent afmeting 63m2
 •  Totale afmeting 84m2
 •  Inclusief veranda 21m2
 •  Geschikt voor 6 personen

Offerte aanvraag

Bent u voor uw camping ook op zoek naar vernieuwing? Als leverancier van glamping tenten kijken wij altijd naar de behoefte van de eindgebruiker om tijdens de bouw van de tenten een perfect eindproduct te produceren. Maak voor het kopen van een tent gebruik van ons offerteformulier. TentsXL helpt u graag verder bij de ontwikkeling. Wij zullen ten alle tijden contact met u opnemen om door te nemen wat u wensen zijn.