Geïsoleerde Elements XL

Met trots presenteren wij u de Geïsoleerde Elements XL. Uitgangspunten van dit ontwerp, is meer rendement uit uw investering. Iets unieks op uw park of caming. 

Op zoek naar een vernieuwing van uw park,camping oif prive terein? Dan hebben wij de oplossing de geïsoleerde Elements uniek in de glamping wereld. U kunt deze Elements vergelijken met een chalet en al zijn voordelen. Een constructie die minimaal 15 jaar kan staan en van alle gemakken is voorzien. De Elements zal u het gehele jaar door kunnen verhuren, dat wil zeggen een meer dan 100% rendement uit uw investering. De geïsoleerde Elements kan voorzien worden van o.a. een pvc of parket vloer, luxe badkamer, luxe keuken eigenlijk alle luxe waar uw gasten naar velangen. Een unieke ervaring waar ze lang over zullen napraten. De Elements is ook verkrijgbaar in ander maten en uitvoeringen. Nieuwsgierig, vraag ons naar de mogelijkheden.

Geïsoleerde Elements XL

Het dak is voorzien van geïsoleerde 100mm dakplaten, door gebruik te maken van een houten frame en open slaande deuren zal de constructie uiterst sterk worden om allerlei weersinvloeden te kunnen doorstaan. Doordat de gehele Elements geisoleerd is zal het heerlijk koel blijven tijdens de warme dagen. Een standaard buiten terras van 21 m2 zal zeker bijdragen aan een echte buiten vakantie. Door de ruime boven verdieping genieten uw gasten van alle privacy en beleven een unieke slaap ervaring.

Onze productie is zeer flexibel, we kunnen naast de standaardformaten die we aanbieden, de Elements geheel op al uw wensen afstemmen. Doordat we alle frames modulair kunnen bouwen is dit mogelijk. Door deze flexibiliteit kan u als eigenaar bijvoorbeeld een receptie Elements ontwikkelen. Neem voor meer informatie en alle mogelijkheden contact met ons op. Wij helpen u graag om uw unieke Elements samen te stellen.

 

 • Levering uit voorraad
 • Geïsoleerde dakplaten
 • Geïsoleerde vloeren
 • Verschillende kleuren leverbaar
 • Schuif- of openslaande deuren
 • Basic of luxe uitvoering
 • Leverbaar incl. interieur

Vloerplan impressie

De getoonde vloerplan is een mogelijke uitvoering van dit model. Vraag ons naar alle mogelijkheden. 

Vloerplan Elements

Geisoleerde Elements XL 6-8 Pers

Bij deze indeling beschikt u over een buiten en binnen gedeelte met een totale oppervlakte van 84m2. Ontzettend ruim opgezet met een heerlijk leefkeuken en lounge gedeelte. Op de bovenverdieping kunnen uw gasten genieten van een heerlijke slaapkamer met een uniek uitzicht. Lekker tot rust komen en na een stranddag. 

 

 •  Binnenruimte afmeting 63m2
 •  Totale afmeting 84m2
 •  Inclusief veranda 21m2
 •  Geschikt voor 6-8 personen

Offerte aanvraag

Bent u voor uw camping ook op zoek naar vernieuwing? Als leverancier van glamping tenten kijken wij altijd naar de behoefte van de eindgebruiker om tijdens de bouw van de tenten een perfect eindproduct te produceren. Maak voor het kopen van een tent gebruik van ons offerteformulier. TentsXL helpt u graag verder bij de ontwikkeling. Wij zullen ten alle tijden contact met u opnemen om door te nemen wat u wensen zijn.