Elements Plus

De Elements plus voorzien van zonnepanelen, echt iets unieks op uw park of caming. 

Deze geïsoleerde Elements plus is voorzien van zonnepanelen. Een tent die u 365 dagen per jaar rendement zal opleveren. Een revolutie in de kampeer wereld, op uw park, camping of prive terrein. Een accommodatie die zijn eigen elektriciteit opwekt. Gebouwd is van ecologische verantwoord en duurzaam hout. Duurzaam hout is afkomstig uit bossen die duurzaam worden beheerd. En voorzien kan worden van de nieuwste snufjes. Ook is het mogelijk om de Elements plus te voorzien van een warmte winnend water systeem. Hierdoor ontstaat een compleet zelfvoorzienende tent. Een gegarandeerd succes bij uw klanten. Nieuwsgierig, vraag ons gerust om meer informatie 

Geïsoleerde Elements Plus

Het dak is voorzien van PVC en de binnenzijde van stof, door gebruik te maken van een houten frame en schuifdeuren zal de constructie uiterst sterk worden om allerlei weersinvloeden te kunnen doorstaan. Met deze constructie zal tussen het PVC dak, frame en binnentent een ruimte gecreëerd worden van zo’n 20cm, door deze tussenruimte zal de warmte van de zon niet doordringen in de tent. Hierdoor zal het heerlijk koel blijven in warme dagen. Een standaard buiten terras van 21 m2 zal zeker bijdragen aan een echte buiten kampeer vakantie.

Onze productie is zeer flexibel, we kunnen naast de standaardformaten die we aanbieden, ook de Tent Elements geheel op al uw wensen afstemmen. Doordat we alle frames modulair kunnen bouwen is dit mogelijk. Door deze flexibiliteit kan u als eigenaar b.v. een groepsaccommodatie of receptie tent ontwikkelen. Neem voor meer informatie en alle mogelijkheden contact met ons op. Wij helpen u graag om u unieke Elements samen te stellen.

 

  • Levering uit voorraad
  • Zonnepanelen
  • Zomer -winterproof
  • Verschillende kleuren leverbaar
  • Schuifdeur of openslaande deur
  • Basic of luxe uitvoering
  • Leverbaar incl.  interieur