Meubels

Voor de meubels gebruiken wij ‘’Old-Look Wood’’. Dit is machinaal verouderd hout. Het hout wordt zo bewerkt dat het de uitstraling van gebruikt hout heeft. De planken worden voorzien van een behandeling waardoor de meubels zowel binnen als buiten te gebruiken zijn.

 

Glamping staat voor luxe. Maar hoe haalt u het gemak van een lekkere bank van thuis nu naar uw glamping? Met een combinatie van onze stijgerhouten meubels en de trend van dit moment, hebben uw gasten het idee dat ze in een luxe hotel slapen. En dat met het campinggevoel van glamperen. Heerlijk achterover leunen met glimmend satijn kussens op een stoere bank of je tanden poetsen voor een spiegel met chic messing rand: hoe sterker het contrast, hoe groter de wow-factor. Ook de vloer verandert mee, ruig beton of soepel pvc. Geintereseerd? Wij helpen u graag verder met het verhaal te vertellen.
“Your Home shoud tell the story of who you are, & be a collection of what you love”

Interieur impressie

Woontrend van dit jaar;
Kleur van het jaar 2021 “Brave Ground” breng hiermee rust en ruimte in uw interieur. Lichte houtsoorten komen steeds meer terug in luxe en industriële woonstijlen. Maak impact met een statement piece, haal met natuurlijke elementen de “natuur” terug in huis.

Tafel TentsXL

In deze roerige Corona-tijden hechten we meer dan ooit waarde aan een fijn thuis. ‘Daar horen lichte tinten, ronde vormen, en knuffelbare stoffen zoals wol en linnen bij. Naast rechte vormen in een woonkamer, staat tegenwoordig altijd iets ronds, om het wat zachter te maken. We noemen deze lichte stijl ook wel de Bright Bubble, die staat voor rust en een lege pagina, oftewel een nieuw begin.’ Het resultaat is een fris huis waar zacht, soepel en simpel de leiding nemen. Nieuwsgierig? Kijk ook eens op HoutstoreXL 

We gaan dit jaar op wereldreis in ons “eigen huis” zo luidt een van de interieurtrends van 2021. ‘Door meubels en accessoires vanuit Afrika tot Zweden te combineren, creëer je een heel bijzonder gevoel in je huis. Hier hoort een intens kleurenpalet bij, gecombineerd met aardetinten voor een mooi en zacht geheel. Ook worden verschillende materialen met elkaar gecombineerd, zoals bijvoorbeeld onbewerkt hout met glimmend satijn, naast chic messing, ruig beton en stevig weefsel. Hoe sterker het contrast, hoe groter de wow-factor.’ Nieuwsgierig? Kijk ook eens op HoutstoreXL