Geïsoleerde Elements S

Op zoek naar een vernieuwing van uw park of camping? Voorzien van alle gemakken en luxe, een unieke ervaring waar uw gasten nog lang over zullen napraten en genieten.

*tevens ook voor particulieren.

Op zoek naar een vernieuwing van uw park, camping? Dan hebben wij de oplossing de geïsoleerde Elements uniek in de glamping wereld. U kunt deze Elements vergelijken met een chalet en al zijn voordelen. Een constructie die minimaal 15 jaar kan staan en van alle gemakken is voorzien. De Elements zal u het gehele jaar door kunnen verhuren, dat wil zeggen een meer dan 100% rendement uit uw investering. De geïsoleerde Elements kan voorzien worden van o.a. een pvc of parket vloer, luxe badkamer, luxe keuken eigenlijk alle luxe waar uw gasten naar zoeken. Een unieke ervaring waar ze lang over zullen napraten. De Elements is ook verkrijgbaar in ander maten en uitvoeringen. Nieuwsgierig? vraag ons naar de mogelijkheden.

Geïsoleerde Elements S

Het dak is voorzien van geïsoleerde 100mm dakplaten, door gebruik te maken van een houten frame en open slaande deuren zal de constructie uiterst sterk worden. Doordat de gehele Elements geïsoleerd is zal het heerlijk koel blijven tijdens de warme dagen. Een standaard buiten terras van 21 m2 zal zeker bijdragen aan een echte buiten vakantie.

Onze productie is zeer flexibel, we kunnen naast de standaardformaten die we aanbieden, ook de Elements geheel op al uw wensen afstemmen. Doordat we alle frames modulair kunnen bouwen is dit mogelijk. Door deze flexibiliteit kan u als eigenaar bijvoorbeeld ook een  groepsaccommodatie of receptie ontwikkelen. Wij helpen u graag om u unieke Elements samen te stellen.

 

  • Geïsoleerde dakplaten
  • Geïsoleerd vloersysteem
  • Levering uit voorraad
  • Zelf samen te stellen
  • Verschillende kleuren leverbaar
  • Schuif- of openslaande deuren
  • Basic of luxe uitvoering
  • Leverbaar incl. interieur

Vloerplan impressie

De getoonde vloerplannen zijn enkele mogelijke uitvoeringen van dit model. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden. 

Elements  5 x 7

Geïsoleerde Elements S

Bij deze indeling hebben uw gasten werkelijk alle luxe. Een moderne look van binnen een geweldige ervaring. Naast slaapruimte, beschikt deze Elements S over een complete badkamer. De badkamer is voorzien van een wasbak, douche en eigen toilet. De Vide maakt het compleet voor de ouders. Uiteraard is de indeling ook aan te passen naar uw eigen wensen. Vraag naar de mogelijkheden bij TentsXL.

Offerte aanvraag

Bent u voor uw camping ook op zoek naar vernieuwing? Als leverancier van glamping tenten kijken wij altijd naar de behoefte van de eindgebruiker om tijdens de bouw van de tenten een perfect eindproduct te produceren. Maak voor het kopen van een tent gebruik van ons offerteformulier. TentsXL helpt u graag verder bij de ontwikkeling. Wij zullen ten alle tijden contact met u opnemen om door te nemen wat u wensen zijn.