Afspanning van de voorzijde tent

De afspanning van de voorzijde tent van de huidige safaritenten gebeurt door middel van een luikoog en daardoor heen een strap. U begrijpt dat de voorzijde van de tent een windvanger is, er altijd kracht op de straps staan. Vooral als het erg gaat waaien willen deze straps loslaten (afscheuren) van het tentdoek. Een schade met grote gevolgen want de binnentent zal verwijderd moeten worden en gerepareerd.Extra kosten voor de eigenaar. En daarna nog steeds geen oplossing.

Luxe tenten met schuifdeuren

Bij TentsXL hebben we dat aangepast, hier gebruiken we geen luikogen en straps. Dankzij de constructie met schuifdeuren wordt de voorzijde van de luxe tenten versterkt en kan de voorkant goed en deugdelijk bevestigd worden. Door deze toepassing kan de voorzijde windkracht 8 / 9 aan zonder eventuele schade op te lopen. Mede door de nieuwe houten constructie die we toepassen. Is het niet mogelijk om de voorzijde te laten bewegen door de wind. U kunt zich voorstellen als u een kleed vast houd in de wind dat deze alle kanten op zal gaan. Maar als u het kleed met meerdere mensen zal vasthouden, zal het kleed niet alle kanten meer op kunnen gaan.

Safaritenten flexibele bouw

Onze Safaritenten zijn opgebouwd uit segmenten die eenvoudig uitwisselbaar zijn. Dit heeft als voordelen dat er in het geval van een calamiteit er enkel 1 segment vervangen dient te worden in plaats van de hele binnentent. Hierdoor is uw Safaritent snel weer beschikbaar voor verhuur. Een ander voordeel is dat u op een voordelige wijze de levensduur van uw Safaritent kunt verlengen door na bijvoorbeeld 10 jaar alleen de buitenpanelen te vernieuwen.

 

Safaritent is een kwaliteitsproduct

Gemaakt van de beste materialen, ontworpen en vervaardigd. Onze toeleveranciers beoordelen wij op kwaliteit, vakmanschap en een respectabele levertijd.
Daarom werken wij niet met de stoffen zoals andere safaritenten bouwers, tevens vinden wij dat ten alle tijden de tenten in een brandvertragend stof moet gemaakt worden.
Voor veiligheid van de eigenaren, klant en huurder.