Wie zijn wij?

 

 

 

 

Leverancier Safaritenten

TentsXl is opgericht doordat ik zelf al wat jaren mee draai in de “Glamping” wereld. Hierdoor zag ik dingen die ik zelf absoluut niet voor ogen heb voor “mijn” klanten. Als klant hoort u een eerlijk advies van de materialen te krijgen, voor u ervoor kiest wat  precies het best bij u past.
Het advies op maat daar draait het om bij TentsXL en of je nou als particulier, kleine ondernemer of ……u tent wilt kopen, maakt voor ons geen verschil. We houden er niet van om er omheen te praten en het mooier te maken dan het is, 100%  tevredenheid is ons doel en of het nou om 1 tent gaat of 10, hier in Nederland of in Timboektoe dit maakt geen verschil.
Het moet voor u als klant een zorgeloos traject zijn, iets wat we samen gaan doen als u dat  leuk vindt natuurlijk, maar misschien zegt u wel van nou nee hoor hartstikke leuk, maar wil er geen omkijken naar hebben, dan kan natuurlijk ook dan nemen we u alles uit handen en komt u kijken als je tent volledig ingericht en klaar is om er bij wijze van gelijk te kunnen slapen. Dus ja ook de meubels en opgemaakte bedden kunnen we voor u regelen..
Kortom er is zoveel mogelijk bij ons en met ons, wil u nou meer informatie over de verschillende tenten die wij bieden, of wat het beste bij u zal passen?  vul dan vrijblijvend het contact formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Graag tot ziens bij TentsXL