Safaritenten

TentsXL is de aanbieder van compleet ingerichte safaritenten waarbij we bij de bouw rekening houden met de wensen van onze klant. Onze safaritenten zijn te koop in verschillende maten en leverbaar met of zonder ingebouwde badkamer met douche en toilet. Zoekt u voor uw camping kleine modellen tenten? Kies dan voor onze Safaritent S. Is uw accommodatie grootst opgezet en wilt u uw gasten een zo goed mogelijke glamping ervaring bezorgen? Dan is onze Safaritent XL de beste keuze. Bij het ontwerp van de safaritenten is veel mogelijk en wij komen graag met u in contact om onze mogelijkheden bij het kopen van een safaritent voor de verhuur te bespreken.

Safaritent S

Ons kleinste model Safaritent. De ideale oplossing bij ruimte gebrek. Of wanneer u zoveel mogelijk rendement wilt behalen. Dit model biedt kwaliteit, flexibiliteit, comfort en gemak. Een Safaritent met een ijzersterk houten frame, stoere uitstraling en talloze mogelijkheden voor de inrichting. Leverbaar met en zonder sanitair mogelijkheden.

Safaritent S TentsXl

Safaritent M

Is één van de meest populaire model in de Safaritenten range. Dit door de vele verschillende indelingen die mogelijk zijn. Ook omdat deze uitgevoerd kan worden met of zonder sanitair mogelijkheden.

Safaritent M TentsXl

Safaritent XL

De grootste in zijn soort, door de vele verschillende indelingen die mogelijk zijn.
Ook uitermate geschikt voor andere doeleinden zoals expositie ruimte, receptie en vergaderruimte. Tevens leverbaar als rolstoel vriendelijk. Leverbaar met of zonder sanitair mogelijkheden.

Safaritent XL TentsXL

Safaritent S-R

De Safaritent S-R is de klassieker binnen de safaritenten. Deze bestaat uit ritsen aan de voorzijde. De ideale oplossing bij ruimte gebrek. Of wanneer u zoveel mogelijk rendement wilt behalen. Dit model biedt kwaliteit, flexibiliteit, comfort en gemak. Een Safaritent met een ijzersterk houten frame, stoere uitstraling en talloze mogelijkheden voor de inrichting. Leverbaar met en zonder sanitair mogelijkheden.

Safaritent S-R TentsXl

Safaritent M-R

Deze populaire glamping tent is één van de meest populaire modellen in de Safaritenten. Dit door de vele verschillende indelingen die mogelijk zijn. Ook omdat deze uitgevoerd kan worden met of zonder sanitair mogelijkheden.
Safaritent M-R TentsXL

Safaritent XL-R

De grootste Safaritent XL-R ,door de vele verschillende indelingen die mogelijk zijn. Ook uitermate geschikt voor andere doeleinden zoals expositie ruimte, receptie en vergaderruimte. Tevens leverbaar als rolstoel vriendelijk. Leverbaar met of zonder sanitair mogelijkheden.

Safaritent XL-R TentsXl